♫ Rybářský country bál a plný sál ♫

26.02.2017 13:08

Milí přátelé a naši příznivci,

jak bylo? Kdybych měla použít jedno slovo, tak by to bylo: SUPER!!!! Druhý ročník Rybářského country bálu ve Svobodných Heřmanicích proběhl pod taktovkou spolku Rybářů v čele s Rudou Branišem. Smekám klobouk, protože byla ještě větší návštěvnost než loni a nejen kluci za barem si museli pěkně máknout. Bohatá tombola (zase jsem nic nevyhrála!). David vyhrál živého kapra, Peťa sadu plastových dóziček do kuchyně. Aspoň někdo zachránil čest kapely. :-) Už po devatenácté večerní dojeli tanečníci z COUNTRY KLUBU KRNOV a jejich předtančení neměla chybu. Jsou to bezva lidi, kteří jezdí na naše akce a my budeme rádi, když se s nimi zase brzy uvidíme. Postupně se sál začal plnit a k mé radosti přijela taneční skupina AMETYST, v čele s Davidem (mým kamarádem z mládí). Na parketu to všichni parádně rozjeli a záhy nebylo na place k hnutí. Tanečníci byli k neutahání a často předváděli svůj um i o pauzách. Písničky nám konferovala Pája Píšová, a na to, že to byla její premiéra, se všeho zhostila na výbornou. 

Bohaté občerstvení bylo zajištěno a každý si přišel na své. K zakousnutí byl výborný srnčí guláš. Přijela spousta našich přátel a my jsme hodně vděční, že je máme. A vůbec: jsme rádi, že Vás všechny máme, protože bez fanoušků by to nešlo!! A pro muzikanty je největší pochvalou potlesk, plný taneční parket a bavící se lidičkové. 

Na začátku jsme pobavili všechny takovým malým zpestřením. Na tomhle sále se nám vždycky něco "podělá". Jednou zvuk, jednou kabely, a tak podobně. Ovšem včerejší zážitek byl naprostou novinkou. Na zvukovce náš banjista Otík hrál normálně s prstýnky (kdo viděl někdy hráče na banjo, tak ví). Všechno ok, nazvučeno. Udeřila osmá večer a my jdeme hrát a ejhle - Otík nemá prstýnky. Nastalo horečnaté hledání. Všichni jsme lezli do všech možných kufrů a zákoutí pódia, do futrálu na housle i banja, do tašek, do auta, do všech kapes i bot, do košů na WC!! A NIC!! Hm, co teď? Otík vyrazil pro náhradní prstýnky a my chvíli hráli bez něj. Kam jen se mohly ztratit. O půl třetí, když jsme se tak nějak začali balit, otevřel kapelník Peťa svůj futrál na kytaru a co to tam jeho oko nevidí: PRSTÝNKY! Ten jediný futrál jsme neotevřeli. :-D Záhadou zůstává, jak se tam dostaly... Ale hlavně, že všechno dobře dopadlo a problém byl zažehnán.

Děkujeme za luxusní akci rybářům, všem našim příznivcům, všem bavícím se a tančícím lidičkám. Děkujeme COUNTRY KLUBU KRNOV a skupině AMETYST. Všem přátelům, kteří dorazili. Páji Píšové za roli konferenciérky. Já děkuji klukům z kapely a Davidovi za zvuk.

{BChĐ}

Fotky z akce::

countrykavalerie.rajce.idnes.cz/25._2._2017_Rybarsky_country_bal%2C_Svobodne_Hermanice/